Transforming

Affiliate Window

Affiliate Window

Affiliate Window – Reception

Affiliate Window – Booths

Affiliate Window – Breakout space

Creating an environment that attracts young talent

An expired lease created an opportunity to merge the company’s two offices. Affiliate Window wanted to work in a more communicative environment in order to stay ahead in its constantly evolving sector. It also needed to significantly upgrade its offices to attract and retain a young workforce.

We introduced a fresh, vibrant design solution to draw out and promote the company’s dynamic, tech-savvy and open culture. Our flexible office layout aimed to merge the two previously disparate sides of the business and dramatically improve communication.
The breakthrough for barriers was the creation of a staff hub. We created a space where the business could bring all staff together, a place dedicated to interaction and communication, socially and professionally.
The hub is now the busiest part of the office space, used in all Affiliate Window’s client pitches to demonstrate the company’s fantastic work culture, vibrancy and personality. Communication and collaboration are now at the very heart of the company, with the two separate offices joined together and working seamlessly.

“Woodalls did a brilliant job for us. They provided inspiring, artistic concepts and then delivered superior quality work to our tight deadlines.”

– Finance Director, Affiliate Window

Contact us

We are a friendly bunch at Woodalls and we would love to hear from you. Get in touch or sign up for regular updates. If you are passing the office – pop in and say hello.

Follow Us

Facebook
Twitter
LinkedIn

Your Details

How can we help you?

Keep me up to date with news View privacy policy