Transforming

Bulletproof | London

Bulletproof | London

Bulletproof | London

Bulletproof – Breakout area

Bulletproof – Open plan design

A unique space for
creative power

Bulletproof needed a fresh approach to their workspace. It was clear from the start that they
needed a highly creative space to attract staff.

 

Continued expansion meant that Bulletproof had to move London offices. They sourced an unusually shaped space in Covent Garden and wanted to maximise its floorplan.
As a close-knit team with an energised culture and an intuitive and entrepreneurial nature, they wanted a mix of open plan offices balanced with team spaces to allow them to work closely together.


The highly conceptual, brand-aware and
design-savvy team is thrilled with its new space.

The interesting shape of the building provided a great opportunity to create different spaces that could be used in multiple ways, including an area for seminars and events. The entire interior, from colour and branding to fixtures, fittings and furniture as well as workspace arrangement, was designed to inspire collaboration and encourage creativity, stimulating the way they worked as a team.

woodalls-bulletproof-7

Save

Save

Contact us

We are a friendly bunch at Woodalls and we would love to hear from you. Get in touch or sign up for regular updates. If you are passing the office – pop in and say hello.

Follow Us

Facebook
Twitter
LinkedIn

Your Details

How can we help you?

Keep me up to date with news View privacy policy