Transforming

NSC Global

NSC Global

NSC Global – Boardroom

NSC Global – Reception

NSC Global – Breakout area 1

NSC Global – Breakout area 2

Consolidating teams and
reflecting brand

The company had taken space in a highly recognisable building on London Bridge; in their previous location, teams had been split across a number of floors but in this building, could finally come together. The client asked us to carry out workspace analysis and planning to create the design for the internal fit-out, including a reception and client area that reflected a subtle quality.


‘…a finely balanced aesthetic’

We devised an office layout for NSC Global that incorporated a number of collaborative spaces, a large tea point to create social and informal work interactions, and a large brainstorming space for creative thinking and group discussions. We also achieved that finely balanced aesthetic that had been specified for the reception and client meeting areas, through careful choice of materials and furniture, at all times reflecting the company’s strong brand.

Contact us

We are a friendly bunch at Woodalls and we would love to hear from you. Get in touch or sign up for regular updates. If you are passing the office – pop in and say hello.

Follow Us

Facebook
Twitter
LinkedIn

Your Details

How can we help you?

Keep me up to date with news View privacy policy