Transforming

Pcubed

Pcubed

Pcubed – Reception

Pcubed – Meeting space

Pcubed – Breakout

Creating value through floor design in the heart of London’s Square Mile

Pcubed moved to a highly complex building. With irregular-shaped floors throughout, the design and fit-out needed careful planning to ensure the best use of every square inch.

Following an in-depth workspace consultation period we created a flowing, collaborative environment, making the most of a broad mix of spaces to really bring the business together and foster a culture of closer team communication.

“Everyone at Pcubed is extremely happy with the result!”

– Pcubed

 

Contact us

We are a friendly bunch at Woodalls and we would love to hear from you. Get in touch or sign up for regular updates. If you are passing the office – pop in and say hello.

Follow Us

Facebook
Twitter
LinkedIn

Your Details

How can we help you?

Keep me up to date with news View privacy policy